Tu câți bani scoți din buzunar vara asta?

196
Tu câți bani scoți din buzunar vara asta? - litoralmamaiazonacazino241369240-1374071761.jpg

Articole recomandate

Vara aceasta, stațiunea Mamaia întâmpină turiștii cu diferite oferte și prețuri, acceptabile după părerea unor turiști și măricele după părerea altora. Dacă mergeți la plajă și vreți să vă relaxați pe un șezlong, trebuie să scoateți din buzunar 15 lei pentru închirierea acestuia, iar pentru protejarea ochilor de razele UV mai scoateți din buzunar alți 20 de lei pentru cumpărarea unei perechi de ochelari de soare. 




Copiii se pot bucura de apa mării în siguranță cu ajutorul unui colac de diferite mărimi și culori la prețul de 25 de lei, iar pentru ca vacanța de vară să fie într-adevăr pe gustul celor mici, jucăriile au prețuri ce variază între 8 și 25 de lei. Pentru cei dragi rămași acasă, turiștii pot cumpăra vederi la 2 lei și magneți la 5 lei. 


În ceea ce privește mâncarea, restaurantele au diferite oferte care de care mai apetisante. O masă alcătuită din ciorbă, ficăței, piure, salată și înghețată costă 20 de lei. Pentru cei care vor să mănânce mici, trebuie să scoată din buzunar 3 lei. O gustare în grabă ar fi o plăcintă cu brânză, care costă 5 lei, iar o limonadă răcoritoare - 10 lei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Iulie 2013
Stire din Diverse : Reclamație la salvamar
Pagina a fost generata in 1.6052 secunde