Trupa "Proconsul" vă așteaptă la Jupiter

276
Trupa

Articole de la același autor

Vă era dor de băieții de la "Proconsul"? Ei bine, joi, 30 august, începând cu ora 21.00, Bodo, Dragoș, Robert, Răzvan și Robert vă așteaptă cu zeci de hit-uri lansate de-a lungul timpului, la Teatrul de Vară din Jupiter.

"Proconsul" este una dintre cele mai îndrăgite formații din România, aceasta fiind înființată în 1999 și este prima trupă din România care câștigă trofeul "Cerbul de Aur". În același an, ei au devenit cunoscuți, deși cântau de mult timp împreună, cu maxi single-ul de debut "De la ruși". Convinși că pot reuși pe scenă mare, își schimbă numele din "Take five" în "Proconsul" și compun primele piese originale.

Apoi, în 2000, cu piesa "Cerul", obțin locul trei la Festivalul de la Mamaia, secțiunea Creație. Aceasta a fost o perioadă în care lucrurile mergeau greu pentru formație, iar băieții au fost nevoiți să vândă din instrumente pentru a putea rămâne împreună (acest moment a inspirat piesa "Fără prieteni"). Fără știrea colegilor, Dragoș Dincă a trimis piesa la preselecție la Mamaia și, surprinzător pentru ei, se și califică.

Prețul unui bilet la concertul de săptămâna aceasta este 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copiii cu vârsta sub 12 ani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6136 secunde