Trupa "Prefix TM" își lansează primul album la "Barba Neagră" din Vama Veche

231
Trupa

Articole de la același autor

Astăzi, 10 august, începând cu ora 22.30, toată lumea este invitată pe terasa restaurantului "Barba Neagră" din Vama Veche, la un concert cu trupa "Prefix TM". Cine sunt membrii acestei formații muzicale? "Prefix TM" este o trupă relansată în martie 2015, ca trupă tribut "Black Sabbath". În prezent, după câțiva ani de dus muzica Sabbathului prin țară, trupa a hotărât că a venit timpul să treacă la piesele proprii. Așa că, încă de anul trecut s-a lucrat doar la piesele proprii care vor fi incluse pe acest prim album al trupei, lansarea albumului fiind programată pentru luna septembrie. De asemenea, sunt programate o serie de concerte prin toată țara pentru promovarea noului material.

Albumul "Prefix TM", primul album al trupei, se poate încadra în sfera old school hard rock/heavy metal, melodiile fiind compuse în jurul riffurilor de chitară. Acest prim album al trupei conține opt piese, în viitorul apropiat urmând a putea fi găsit și în format fizic sau în mediul online.

Influențele pentru muzica de acest gen sunt clare, Sabbath, Dio, Deep Purple, Metallica reprezentându-i pe artiști.

"Ne plac piesele în care este prezentă multă melodie combinată cu solo-uri de chitară, modulații de gamă, măsuri interpuse etc. Stilul nostru este unul aproape deloc comercial, dorim să facem muzică așa cum ne place, scopul nostru nefiind acela de a vinde cantități industriale de produs mult și fără valoare. Foarte important pentru noi este obținerea unei stări de bine în urma a ceea ce facem. Nu suntem fani mai deloc ai stilurilor extreme, nu ne coafează mai deloc growl-ul, rifurile foarte întunecate. Toți vrem o rază de lumină în viață, nu întuneric. Apreciem, așadar, o voce puternică și curată combinată cu riffuri care transmit niște sentimente clare, rezultatul fiind, așa cum ne place nouă să credem, un hard rock/heavy metal old school", au declarat membrii trupei.

Ei au mai spus că prima parte a concertului va fi dedicată albumului "Prefix TM" și în cea de-a doua parte veți putea asculta doar piese Black Sabbath, ca "War Pigs", "Children Of The Grave", "Iron Man" și multe altele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6684 secunde