Mai multe ştiri online:

Trupa "Prefix TM" își lansează primul album la "Barba Neagră" din Vama Veche

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Astăzi, 10 august, începând cu ora 22.30, toată lumea este invitată pe terasa restaurantului „Barba Neagră” din Vama Veche, la un concert cu trupa „Prefix TM”. Cine sunt membrii acestei formații muzicale? „Prefix TM” este o trupă relansată în martie 2015, ca trupă tribut „Black Sabbath”. În prezent, după câțiva ani de dus muzica Sabbathului prin țară, trupa a hotărât că a venit timpul să treacă la piesele proprii. Așa că, încă de anul trecut s-a lucrat doar la piesele proprii care vor fi incluse pe acest prim album al trupei, lansarea albumului fiind programată pentru luna septembrie. De asemenea, sunt programate o serie de concerte prin toată țara pentru promovarea noului material.

Albumul „Prefix TM”, primul album al trupei, se poate încadra în sfera old school hard rock/heavy metal, melodiile fiind compuse în jurul riffurilor de chitară. Acest prim album al trupei conține opt piese, în viitorul apropiat urmând a putea fi găsit și în format fizic sau în mediul online.

Influențele pentru muzica de acest gen sunt clare, Sabbath, Dio, Deep Purple, Metallica reprezentându-i pe artiști.

„Ne plac piesele în care este prezentă multă melodie combinată cu solo-uri de chitară, modulații de gamă, măsuri interpuse etc. Stilul nostru este unul aproape deloc comercial, dorim să facem muzică așa cum ne place, scopul nostru nefiind acela de a vinde cantități industriale de produs mult și fără valoare. Foarte important pentru noi este obținerea unei stări de bine în urma a ceea ce facem. Nu suntem fani mai deloc ai stilurilor extreme, nu ne coafează mai deloc growl-ul, rifurile foarte întunecate. Toți vrem o rază de lumină în viață, nu întuneric. Apreciem, așadar, o voce puternică și curată combinată cu riffuri care transmit niște sentimente clare, rezultatul fiind, așa cum ne place nouă să credem, un hard rock/heavy metal old school”, au declarat membrii trupei.

Ei au mai spus că prima parte a concertului va fi dedicată albumului „Prefix TM” și în cea de-a doua parte veți putea asculta doar piese Black Sabbath, ca „War Pigs”, „Children Of The Grave”, „Iron Man” și multe altele.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3818 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3414 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1973 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9272 secunde