Trucuri pentru un machiaj de vară reușit

85
Trucuri pentru un machiaj de vară reușit - machiajdevraa-1373028032.jpg
În timpul verii, căldura și umiditatea declară război machiajului. Iată ce trucuri îți recomandăm pentru un machiaj de vară perfect.

Vara este anotimpul tuturor plăcerilor. Fie că îți petreci vacanța într-un loc liniștit, unde tot ce cauți este relaxarea, fie că alegi să te răsfeți la plajă sau să te distrezi seară de seară în club cu prietenii, pielea ta trebuie să fie pregătită pentru căldurile sufocante.

Pregătește-ți tenul pentru zilele însorite prin câteva trucuri de îngrijire.

Fondul de ten scurs, dermatograful sau rimelul întins și rujul lipicios nu trebuie să se regăsească într-un machiaj de vară corect.

1.Asigură o bază de machiaj perfectă. Nu vei regreta cele câteva clipe petrecute pentru aplicarea primerului, bineînțeles, după ce ai hidratat pielea cu o cremă adecvată. Aceasta asigură o bază netedă pentru orice machiaj, acționând ca o barieră între produsele de make-up și tenul tău, prevenind petele și excesul de sebum.

2.Nu-ți încărca prea mult tenul. Așa cum porți fustele răcoroase și bluzele lejere de vară, și în cazul feței optează pentru un machiaj mini-malist. Dacă te simți totuși expusă, aplică pudră în zonele care au nevoie de mai multă acoperire.

Evită fondul de ten lichid pentru că are o textură grea; folosește produ-sele matifiante.

Colorează-ți discret buzele. În anotimpul cald, multe femei renunță la ruj în favoarea balsamului; acesta oferă o strălucire subtilă buzelor, protejându-le în același timp de razele UV.

Vara este vremea să-ți arăți frumusețea naturală, mai ales dacă ai un bronz frumos și uniform. Hidratează-ți pielea foarte bine și utilizează mai puțin machiaj pentru a-i permite tenului să respire. Este important să alegi produsele în formula și nuanța adecvate pielii tale, altfel te vei confrunta cu machiaj de vară întins și dungi de culoare.

(sursa:www.ghiduledesantate.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Diverse : 6 greșeli de neiertat în dormitor
Pagina a fost generata in 2.6138 secunde