Trucuri pentru o supă delicioasă

162
Trucuri pentru o supă delicioasă - supa-1416407265.jpg

Articole recomandate

Este sezonul supelor și al ciorbelor, așa că profită din plin de un răsfăț fierbinte binemeritat. Good Food ne recomandă câteva trucuri pentru ca supele pe care le gătești să fie cu adevărat delicioase:

Altfel de crutoane

Crutoanele sunt bune în supă, dar crutoanele cu unt și usturoi sunt de-a dreptul minunate.

Presară Pancetta

Pentru un plus de gust, poți adăuga în orice supă bucăți mici de Pancetta, care este o șuncă italienească neafumată și care îi da o aromă specială.

Folosește boluri din pâine

Dacă îți place ciorbă cu fasole și afumătură în pâine, îți recomandăm să încerci și altele în această varintă. Orice supă crema care îți face cu ochii poate să fie pusă în pâine.

Presară ceapă caramelizată

Că și Pancetta sau crutoanele de mai sus, ceapă caramelizată îmbunătățește considerabil gustul ciorbei. Este suficient să încerci o dată că să te convingi pentru totdeauna.

Servește cu brânză topită

De ce să rămână supă de ceapă franțuzească singura care include brânza topită în rețetă? De ce să nu încerci acest răsfăț suprem și în alte variante? 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Joi, 10 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Trucuri pentru sex pasional
Pagina a fost generata in 2.4144 secunde