Trucuri pentru o curățenie rapidă de sărbători

286
Trucuri pentru o curățenie rapidă de sărbători - curatenie-1418228010.jpg

Articole recomandate

Vei găti mai mult în perioada următoare, iar bucătăria, dar și celelalte încăperi, ar putea fi invadate de tot felul de mirosuri. Nu disperați, Click pentru femei vă recomandă să folosiți lămâia, un produs natural și la îndemână, care capacități inepuizabile de a curăța, dezinfecta și schimba mirosul nu numai din bucătărie, ci și din întreaga casă. Iată doar câteva dintre modurile în care o poți folosi pentru ca totul să strălucească de curățenie:


1. Mirosurile puternice sau neplăcute din frigider vor dispărea ca prin minune dacă pui o jumătate de lămâie în interior, așezată frumos chiar pe ușă. Zeama de lămâie o poți folosi pentru a împrospăta mirosul din bucătăria în care s-a gătit ori s-a fumat, îmbibând cu ea un burete de bucătărie pe care îl așezi în cameră. Tot cu zeamă de lămâie speli mai bine vasele și tacâmurile în care s-a servit pește. Acționează ca un insecticid. Pentru a îndepărta furnicile este de ajuns să pui coji de lămâi în principalele locuri pe unde trec. Uleiul esențial conținut de coji le va face să dispară, ca să nu mai vorbim că este și o metodă prietenoasă cu mediul înconjurător. 


2. Un burete îmbibat cu zeamă de lămâie elimină calcarul depus pe gresia și faianța din bucătărie sau pe oricare alt obiecte casnic. Cu acest burete freci bine zona murdară, dar la fel de ușor o poți curăța și cu o jumătate de lămâie. Chiar și aparatele electrocasnice le poți face să strălucească de curățenie frecându-le cu o bucățică de lămâie stoarsă bine înainte. La sfârșit, clătește bine și șterge cu o cârpă moale.3.Dacă ai în bucătărie mobilier acoperit cu piele, toate piesele vor arăta ca noi dacă le cureți cu un amestec de zeamă de lămâie și albuș de ou. După aceea, vei freca petele, folosind lapte hidratant, care ajută și la protejarea pielii de murdărie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Etajere rustice
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Pardoseli pentru o baie de lux
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Ingrediente eco pentru curățenie
Pagina a fost generata in 2.0876 secunde