Trucuri pentru a-ți evidenția ochii

92
Trucuri pentru a-ți evidenția ochii - cumsaitievidentieziochii-1372940142.jpg

Articole recomandate

Atunci când vorbim despre machiaj, principala atracție sunt ochii. De cele mai multe ori, machiajele sunt gândite astfel încât să ne pună în evidență privirea. Iată ce trebuie să faci pentru ochi irezistibili.

Anticearcănul potrivit. Orice machiaj al ochilor trebuie să înceapă cu un anticearcăn bun. Nu poți să ai o privire luminoasă fără puțin anticearcăn. Acest produs minune te ajută să scapi de inesteticele cearcăne doar în câteva minute. Însă e foarte important să alegi nuanța potrivită și nu una foarte deschisă, ci doar cu un ton mai deschis decât fondul de ten. Pentru un rezultat perfect, amestecă anticearcănul cu puțin fond de ten.

Iluminatorul, ajutorul de nădejde. Un alt truc de care trebuie să te folosești mereu, atunci când te machiezi, este să aplici, în colțul intern al ochiului, puțin iluminator. Acest produs nu face altceva decât să atragă lumina acolo unde este pus, practic, el îți va da acel aspect fresh, o privire luminoasă. De asemenea, aplică-l și pe arcadă (imediat sub sprânceană), dar și spre tâmple (pentru un efect de ridicare).

Nu uita de sprâncene. Foarte multe femei nu țin cont de sprâncene. Însă, sprâncenele sunt foarte importante dacă vrei să ai o privire seducătoare. Așa că, nu uita să le conturezi cu un creion cât mai apropiat de culoarea părului tău și să le periezi, în sus, cu o perie specială pentru sprâncene. Privirea ta va căpăta un plus de intensitate datorită sprâncenelor.

(Sursa: www.eva.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8355 secunde