Trucuri pentru a spori confortul în dormitor

2345
Trucuri pentru a spori confortul în dormitor - trucdormitor-1415209490.jpg

Articole recomandate

Nu este nevoie de mulți pentru a schimbă atmosfera din dormitor, de care te-ai cam plictisit. Iată câteva trucuri recomandate de Casă și grădina.ro, care te vor ajută să creezi un décor inedit din covoare, paturi, lumini, perne mari și moi și o grămadă de cărți.


Creează o minibibliotecă
Fie că ai spațiu pentru o bibliotecă din podea până în tavan prevăzută cu o scară, sau o mică grămadă de cărți după pat, cărțile aduc multă căldură unui dormitor. Ia în considerare schimbarea noptierei fără raft cu una cu raft inferior, punerea cărților pe o ladă sau lângă piciorul patului. 


Efectul nebănuit al păturilor
Aruncă niște pături în plus într-un coș țesut de mână. Nu este niciodată o idee rea să ai niște pături în plus la îndemână pentru a te înveli în timp ce citești sau a trage ceva pe tine într-o noapte răcoroasă. Păstrarea lor într-un coș creează un decor frumos și un loc de depozitare util în același timp. 


Și covoarele aduc ineditul
Un covor călduros servește ca material izolant pentru podelele reci și dă culoare și formă. Folosește o pernă de culoarea covorului pentru a crea un aspect ordonat. De asemenea, este mai ușor să suporți alarma ceasului într-o dimineață răcoroasă, atunci când ai un covor moale și luxos pe care să calci după de te dai jos din pat. Încearcă un covor gros din piele de oaie (veritabil sau fals). Dacă ai deja unul plat, țesut de mână, pune unul moale peste el pentru căldură în plus.
De asemenea, pune fețe noi de pernă și învelește plapuma cu o husă nouă. Pe timp de toamnă, portocaliul și roș-portocaliul ne amintesc de modul în care frunzele își schimbă culoarea. Așază în straturi mai multe așternuturi. Folosește mătase, catifea și pânză pentru a crea o gamă de culori primitoare. Rămâi la culori precum verde pal, albastru sau mov, pentru un aspect calm. Pentru un aspect mai rustic, combină o pânză aspră sau un cearșaf de bumbac cu niște paturi și perne de lână.


Pereți în culori calde
O culoare caldă și bogată creează o atmosfera caldă și primitoare în dormitor. Dacă preferi culorile neutre, nu poți pierde șansa de a folosi mocha sau maro ciocolatiu. Dar dacă iubești culorile, de ce să nu folosești ceva mai îndrăzneț, precum culoarea curmalelor sau rozul?


Decorează-ți oglinda cu luminițe
Este un mod atât de ușor în care poți îmbunătăți atmosfera dormitorului. Decorează-ți oglinda cu luminițe albe pentru a reflecta lumina. Fă-ți un loc lângă geam, având în vedere că se aproprie iarna, este bine-venit orice mod în care poți aduce cât mai multă lumină în cameră. Așază așadar pur și simplu un scaun lângă fereastră, în care poți sta cu o ceașcă de cafea, bucurându-te de soare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7407 secunde