Trucuri pentru a face partida de sex mai plăcută

491
Trucuri pentru a face partida de sex mai plăcută - fondtrucurisex-1385313409.jpg

Articole recomandate

Nu ești fericită în dormitor? Nicio problemă. Studiile arată că doar 44% din populație este cu adevărat fericită cu viața sexuală. Iată câteva trucuri doar pentru tine.

Nu arăți perfect, însă nu este nicio problemă. Fiecare are câte un defect fizic pe care a învățat fie să-l ascundă, fie să-l accepte. Stai dezbrăcată prin casă și din când în când privește-te în oglindă. Admiră la tine ceea ce crezi tu că este sexy și frumos. Poți în același timp să-ți întrebi partenerul ce anume iubește la tine cel mai mult din punct de vedere fizic. Te va ajuta să te simți bine dezbrăcată și vei fi și mult mai dezinhibată în timpul partidei de sex.

Mergi la masaj

Stresul este principalul dușman când vine vorba de partide de sex eșuate. Mergi la masaj, întoar-

ce-te acasă relaxată și cu o stare de bine. Ai nevoie de asta și tu știi foarte bine. Cele nouă ore de stat pe scaun la birou nu-ți vor face bine, însă un masaj le-ar putea șterge cu buretele.

Jucării sexuale

Nu-ți fie frică de un vibrator. Este o jucărie inventată special pentru tine, pentru a te face să te simți mai bine când tot ceea ce știi nu te mai ajută. Poate fi utilizat în singurătate, dar poate fi folosit și împreună cu partenerul. Acesta va fi încântat să te vadă cum te joci cu el chiar sub ochii lui.

Spune-i tot ce vrei

Iubitul tău vrea să te satisfacă, însă este cam stângaci la capitolul sex. Nu fă pe victima, arată-i exact ce vrei, unde și mai ales când și cât.

Simplu și fără dureri de cap.

Încearcă o poziție nouă

Dacă până acum el stătea pe spate și tu deasupra lui, acum încearcă să te întorci cu spatele la el, lăsându-i o priveliște superbă spre spatele tău gol. Improvizează. Pe lângă faptul că sexul oferă plăcere, poate fi și o sursă de amuzament și distracție.

Experimentează

Nu știi ce să mai faci? Ai intrat în pană de idei? Experimentează. Poți folosi orice când vine vorba de partida ta de sex. Totul e să-ți dorești asta și să-ți facă plăcere.

(Sursa: www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Secretele unui cuplu sexy
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex cu mâinile… legate
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fără complexe în dormitor!
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îți poate distruge viața sexuală
Pagina a fost generata in 2.3388 secunde