Trucuri pentru a deveni o expertă în sex. Descoperă secretele!

273
1
Trucuri pentru a deveni o expertă în sex. Descoperă secretele! - expertasex-1379348238.jpg

Articole recomandate

A fi expertă în sex înseamnă să fii bine informată și să ai atitudinea și dezinvoltura unei feline. Când stăpânești arta amorului trupesc, aduci bucurii imense partenerului tău, dar și ego-ului personal. Odată ce ești pregătită să devii o adevărată expertă în sex, pune în practică câteva trucuri care să îți scurteze călătoria spre acest statut cu care puține femei se pot lăuda.

1. Explorează-ți latura sexuală

Știi de ce orgasmul întârzie să apară câteodată? Pentru că nu ești cu adevărat conectată la propria ta sexualitate. Până nu îți descoperi această latură a ființei tale și nu capeți o ușurință în a o dezlănțui, nu te vei simți niciodată în regulă. Sexul reușit este mult mai mult decât contact fizic și stimulare mecanică, el angrenează și receptori psihologici esențiali pentru trăiri erotice intense.  Când ești singură, gândește-te la lucrurile, situațiile, cuvintele și gesturile care te excită. Concentrează-te pe senzațiile care se nasc. Cunoaște-ți propriul trup și află-i nevoile, asumă-ți dorințele și mândrește-te cu energia ta sexuală. Când faci dragoste cu iubitul tău, comportă-te de parcă, în sfârșit, poți să primești satisfacția după care râvnești când nu e lângă tine. Entuziasmul tău îl va face să se simtă în pat cu o expertă a sexului, care știe ce vrea și poate să ducă un bărbat pe culmile extazului.

2. Bucură-te de sex

Când mănânci acasă o prăjitură cu ciocolată delicioasă, după o perioadă de dietă, pofta cu care o savurezi este molipsitoare pentru cei din jurul tău. Se vede cum plăcerea culinară te învăluie, iar starea ta de extaz devine contagi-oasă. Aceeași atitudine o are o expertă în sex. Ati-tudinea și sponta-neitatea ta con-tează mai mult decât orice teh-nică de stimulare recomandată prin reviste.

3. Simte-te sexy și confortabil în pielea ta

Oricât de mult ai diversifica po-zițiile sexuale, până nu va simți el că te simți ex-celent în pielea ta, nu vă veți bucura de momente ca-n filme. Poți să îți auto-induci o percepție de sine pozitivă cu ajutorul unei lenjerii intime care să te avantajeze. Și pentru el va fi o stimulare vizuală puternică!

4. Reinventează-te permanent

Fii mereu surprinzătoare, dacă vrei ca iubitul tău să te considere expertă în sex. Dragostea carnală este incitantă când creierul percepe mereu alți stimuli. Leagă-l la ochi, intră în pielea unor personaje, fă orice poate să ridice nivelul de entuziasm de ambele părți, pentru partide de sex mereu intense și satisfăcătoare.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

hahahaha
17 septembrie 2013
experta in sex?

doar cand faci 1001 partide; cu un numar variabil de parteneri... cati doriti de la 1 la...2001!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Sexul cere creativitate și tandrețe
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Timpul trece, tendințele rămân
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cele mai dăunătoare obiceiuri zilnice
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Noi zone erogene, pentru  a alunga rutina
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Fun : Dragoste și sex pe promisiuni
Pagina a fost generata in 3.8979 secunde