Mai multe ştiri online:

TriChallenge, în week-end, la Mamaia

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Septembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță că, în week-end, pe durata de desfășurare a concursului, vor avea loc restricții de trafic, în stațiunea Mamaia.

Astfel, traficul va fi restricționat pe bulevardul Mamaia și străzile adiacente, sâmbătă, 15 septembrie, între orele 9.00 și 15.00, precum și duminică, 16 septembrie, între orele 8.00 și 16.00. Zona restricționată pornește din sud, în zona „Aqua Magic”, până în nord, în zona „Butoaie”.

Organizatorii mizează pe o prezență a peste 2.000 de pasionați de mișcare, la Mamaia. De asemenea, 20 de țări din întreaga lume vor fi reprezentate de sportivii prezenți la startul celor trei zile de competiții.

TriChallenge reprezintă trei zile de festival multi-sportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța de half-triathlon.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7876 secunde