Treziți-vă devreme ca să beneficiați de terapia cu aerosoli!

261
Treziți-vă devreme  ca să beneficiați  de terapia cu aerosoli! - aerosoli-1532958591.jpg
Aerosolii sunt particule de dimensiuni microscopice, cu un impact miraculos asupra sănătății respiratorii. Plimbările de-a lungul plajei, dimineața ori seara, adevărate cure de sănătate, asigură o tonifiere a organismului, dar și un somn mai liniștit și mai plăcut, după cum afirmă chiar medicii specialiști. Toate acestea sunt determinate de aerosolii marini, care se formează prin spargerea valurilor în larg sau prin lovirea lor de țărm și de diguri. Aerosolii sunt încărcați electric și se răspândesc până la distanțe de 100 metri de țărm. Terapia cu aerosoli este extrem de benefică, deoarece tratează tot felul de afecțiuni, de la alergii respiratorii până la astm bronșic, catar respirator, rinofaringite, sinuzite sau laringotraheite.

"Există aerosoli artificiali, generați de dispozitive speciale, și aerosoli naturali, pe care-i găsim în natură. Aerosolii naturali sunt cei de pădure (dintr-o substanță volatilă și particule de polen), dar și cei marini (ionizați negativ, care conțin clorură de sodiu, iod, brom, magneziu, calciu). Aerosolii sunt indicați în tratarea bolilor pulmonare, dar și a afecțiunilor ORL. Efectul terapeutic al aerosolilor poate fi: antibacterian, bronhodilatator, antiinflamator, vasoconstrictor etc.", explică dr. Vera Eniko Pall, specialist pneumolog.

Tratamentul cu aerosoli este indicat atât adulților, cât și copiilor, așa că, dacă sunteți în concediu la mare, nu ezitați să vă treziți devreme, pentru a vă lua porția de sănătate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.325 secunde