Trei propuneri pentru o vacanță cu rucsacul

391
Trei propuneri  pentru o vacanță cu rucsacul - india-1334933060.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă suntem învăluiți de tehnologie și deținem mijloace de transport cât mai sofisticate, nu trebuie să uităm că mișcarea și excursia cu rucsacul aduc fericirea supremă pentru sufletele noastre. Iată care sunt destinațiile ideale pentru o vacanță cu rucsacul.

India

Dincolo de extremele gusturilor și preferințelor umane, India rămâne o țară cât un continent, plină de contraste în care se amestecă lumi, popoare, destine, trăiri și mistere.

Principalul avantaj al unui astfel de sejur aparent riscant este reprezentat de factorul financiar. Turistul "per pedes" beneficiază de o rețea feroviară remarcabilă care unește principalele destinații turistice ale Indiei.

Georgia

Pentru turistul cu rucsac, aventura începe odată cu aterizarea pe aeroportul din Tbilisi, unul dintre cele mai vechi orașe europene, plin de monumente, biserici și muzee.

Se impune și o vizită în ținutul Kazbegi, care găzduiește unul dintre cele mai importante edificii-simbol ale Georgiei, mănăstirea Tsminda Sameba. Alt oraș care merită văzut este Gori, locul de naștere al celui mai crunt dictator al Istoriei, Iosif Visarionovici Stalin.

Uganda

Priveliștile naturale ale Ugandei se numără printre cele mai frumoase de pe întregul Continent Negru: Munții Lunii, cel mai înalt lanț muntos al Africii, spectaculoasa cascadă Murchison sau Parcul Național Rwenzori, unul dintre cele câteva locuri din lume unde mai pot fi admirate în sălbăticie impresionantele gorile de munte.

Drumețitul cu rucsac in Uganda nu este la fel de ieftin precum cel din unele țări ale Asiei, dar costurile nu sunt deloc mari, un turist cheltuind în medie pentru căteva mese zilnice și un loc decent de dormit suma de aproximativ 20 de dolari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Diverse : Lucruri gratis de făcut în Napoli
Pagina a fost generata in 0.5075 secunde