Trei dorințe care pot deveni realitate

70
Trei dorințe care pot deveni realitate - dorinte-1371742448.jpg
Când vine vorba de frumusețea ta, ai vrea ca timpul să treacă mai repede și să vezi rezultate mai curând, chiar dacă sunt aspecte de durată.

Dorința: Să-mi crească unghiile mai repede! Începe prin a-ți regândi alimentația, mai precis renunță la dietele de înfometare și suplimentează proteinele, mâncând mai des pește, carne, legume verzi, leguminoase (soia, fasole, năut) și fructe oleaginoase. Crește și aportul de vitamine (A, C și mai ales D), prin alimentație, dar și cu suplimente alimentare.

Dorința: Să-mi crească genele mai dese și mai lungi! Genele au un ciclu mediu de regenerare de șase săptămâni și au perioade de regres sau progres, în funcție de alimentație și uzură (gene false, mascara waterproof, ondulator).

Pentru a le regenera rapid și sigur, poți folosi același remediu ca în cazul sprâncenelor - uleiul de ricin!

Dorința: Să-mi crească părul foarte repede! Un remediu tradițional, probat de femei de sute de ani, este masarea scalpului cu unt / ulei (formula depinde de temperatura la care este expus) de cocos. Dacă suplimentezi și aportul de vitamină E - avocado, nuci, semințe de pin, floarea soarelui (semințe și ulei) - părul va crește mai repede, mai puternic și mai sănătos! Totodată, nu neglija tăierea regulată a vârfurilor: creșterea poate fi greu de sesizat dacă vârfurile se tocesc pe zi ce trece!

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Mituri despre frumusețe
Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Preparați-vă în casă rețete cosmetice
Pagina a fost generata in 1.7694 secunde