Toată lumea râde, cântă și dansează, la Perla Venusului

170
Toată lumea râde, cântă și dansează, la Perla Venusului - perlavenus1-1503664849.jpg

Articole de la același autor

Musicalul "Toată lumea râde, cântă și dansează" avea să devină celebru în istoria cinematografiei, iar titulatura acestei pelicule de excepție se potrivește de minune celor care aleg să își petreacă vacanța la Complexul Turistic Perla Venusului, capitala distracției din sudul litoralului.

La Perla Venusului, turiștii sunt invitați să participe la sesiunile de aquagym, la jocuri și concursuri interactive cu premii speciale. Plaja este una generoasă, cu nisip fin, umbreluțe și șezlonguri, iar o plimbare cu hidrobicicleta, dimineața pe răcoare sau seara, este o adevărată binecuvântare.

"Oferim în complexul nostru turistic toate facilitățile necesare unui concediu de vis. Avem cea mai bună plajă din stațiune, o linie de autoservire cu mâncăruri delicioase, iar terenul de tenis este dotat inclusiv cu instalație de nocturnă", a declarat proprietarul Complexului Turistic Perla Venusului, Dragoș Dima.

Pe întreaga perioadă a sezonului estival, la Perla Venusului cântă maestrul Gheorghe Gheorghiu. Artistul este nelipsit de pe plajă, având programate recitaluri atât dimineața, de la ora 11, cât și seara, de la ora 17.30.

Și nu uitați: vinerea, de la ora 11.30, pe scena Perla Venusului, are loc spectacolul "Habarnam Magician", dedicat special copiilor!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1812 secunde