Thalida va prezenta Festivalul Tinereții de la Neptun

557
Thalida va prezenta Festivalul Tinereții de la Neptun - festival1-1535376924.jpg

Articole de la același autor

În următoarele patru zile, sunteți invitați la Neptun, unde vă așteaptă multă distracție. Aici, în perioada 28 - 31 august, va avea loc cea mai vibrantă demonstrație de tinerețe, în ritmul muzicii ușoare și populare și în pași de dans, sub titlul sugestiv de Festivalul Tinereții.

Cei mai buni tineri artiști din România se vor afla într-o competiție muzicală de înaltă ținută artistică. Toți concurenții calificați la secțiunile festivalului (muzică ușoară, folclor, secțiune vocală și instrumentală, interpretare și creație) vin din diverse zone ale țării.

Evenimentul se va desfășura la sala cinema "Club Bazin" din Neptun. Din program, amintim recitalurile artiștilor Raluca Iurașcu, Thalida Trofin, Rodica Rodion, Elvis Constantin, Denis Trandafir, Sofia Firuță, Mariana Bojin, Mihaela Bianca Șoană.

Spectacolul va fi prezentat de Thalida Trofin și Denis Trandafir. Despre tânăra Thalida se știe că aceasta și-a sacrificat copilăria în favoarea orelor de canto, fiind îndrumată de-a lungul timpului de compozitori de renume ca regretatul Cornel Fugaru, de celebrul interpret Adrian Daminescu, Crina Mardare sau maestrul Viorel Gavrilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2756 secunde