Tehnici pentru un machiaj ca la carte

238
Tehnici pentru un machiaj ca la carte - machiajcalacarte-1379250884.jpg
Cel mai bun accesoriu pentru aplicarea machiajului sunt... degetele, este de părere celebra make-up artist Pat McGrath. Pentru super-precizie în așternerea fondului de ten (dar și a produselor de ultimă generație, cremele BB sau CC), folosește-ți mâinile. Pentru estompare, însă, o altă expertă în ale machiajului, Lisa Pelayo, recomandă folosirea unui burete circular.

Creionul dermatograf. Pentru un smoky-efect fără cusur, celebra Jillian Dempsey propune folosirea unui creion cremos... rezistent la apă, astfel încât conturul difuz al pleoapelor să fie sub control: un creion waterproof nu ar invada micile riduri din jurul ochilor, și nici nu s-ar întinde mai mult decât îți dorești.

Rujul. Cele mai multe dintre noi aplicăm rujul într-un singur strat, motiv pentru care culoarea se estompează în câteva zeci de minute. Make-up artistul Gucci Westman propune aplicarea repetată, succedată de fiecare dată de estomparea cu un șervețel, iar la final, așternerea unui strat fin de pudră translucidă.

Mascara. Pentru a evita dispunerea excesivă de mascara și separarea perfectă a genelor, make-up artistul Chuck Hezekiah recomandă aplicarea în zig-zag, nu urmând cursul creșterii firelor. Totodată, experta ne învață să plecăm periuța clasică de la bază, pentru a facilita aplicarea formulei pe genele scurte.

Fardul de obraz. Pentru a obține o definire optimă a pomeților, make-up artistul Remy propune combinarea a două nuanțe de blush. Folosește una mai închisă pentru contur pe sub os și o alta, mai deschisă, pentru îmbujorare cât mai apropiată de cea naturală.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Make-up pas cu pas: culori pastel
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Totul despre fondul de ten
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Soluții naturale anti-cearcăn
Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Machiaj rezistent la... căldură
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Măști cosmetice cu fructe de sezon
Pagina a fost generata in 3.0545 secunde