Țările vecine se bat în oferte de Revelion, România e codașă

645
Țările vecine se bat în oferte de Revelion, România e codașă - egiptrevelion-1321629927.jpg
Anul acesta, nimeni nu trebuie să-și mai facă griji că nu va avea suficienți bani pentru o excursie de Revelion, deoarece agențiile de turism vin cu bagaje întregi de oferte pentru vacanțe în străinătate, mai puțin însă în România.

Cât ne ajunge un răsfăț în Egipt

Spre exemplu, în Hurgada însorită, cea mai mare stațiune din Egipt, unde pe toată perioada anului soarele și marea caldă, frumusețea recifelor de corali și dansurile orientale sunt un motiv de sărbătoare, prețurile pentru un sejur de șapte zile pornesc de la 500 de euro / persoană și ajung până la 1.500 de euro.

Pentru 500 de euro, o persoană primește transportul cu avionul până în Egipt, cazare timp de șapte zile la un hotel de trei stele cu meniu all inclusiv și… cam atât, deoarece masa de Crăciun și de Revelion trebuie plătită separat și costă între 50 și 400 de euro, totul pentru o seară.

Grecia propune relaxare totală

Insula Creta se laudă cu cele mai multe obiective turistice din zonă și oferă o gamă variată de hoteluri și locuri accesibile, marcate de atmosfera ospitalieră și tradițională cu care grecii și-au obișnuit mereu vizitatorii.

Astfel, un sejur de șapte zile în Creta începe de la 400 de euro și ajunge până la 2.000 de euro. Pentru 400 de euro, ai inclusă cazarea, biletul de avion și transportul de la aeroport la hotel. Cu cât scoți mai mulți bani din buzunar, cu atât beneficiezi de mai multe facilități. Dacă vorbim de suma de 3.000 de euro, aducem în discuție maseur personal, tratamente SPA, delicii exotice la pat și multe altele.

România doar propune

În România, prețurile pornesc de la 1.000 de lei (aproximativ 250 de euro) / persoană și ajung la 2.500 de lei.

Ce oferă românii pentru 250 de euro? Păi avem cazare inclusă, pentru 3 nopți, masa de Revelion, și gata. De mic dejun, cină și prânz ne ocupăm singuri, de transport nu mai vorbim, iar de servicii incluse în hotel nici nu s-a auzit.

Deși ne este greu să recunoaștem, România rămâne codașă la oferte, implicit și la turiști. De ce nu ar pleca românii în altă țară, pentru aceiași bani pe care i-ar cheltui și în propria lor țară, dar cu mult mai multe beneficii?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Ce spune presa greacă despre noul premier
Marţi, 08 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Guvernul grec demisionează în bloc
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Grecia va fi exclusă din Uniunea Europeană
Pagina a fost generata in 1.6992 secunde