Supă de mazăre cu pui
Ingrediente: 500 g mazăre, 300 g carne de pui, o ceapă, 250 ml lapte, un gălbenuș de ou, o ceașcă de smântână, apă plată, sare.
Mod de preparare: Bucățile de pui se pun la fiert într-o cratiță cu apă și sare. În altă cratiță se fierbe mazărea, apoi se pasează și se amestecă cu laptele și un gălbenuș de ou. Se adăugă și bucățile de pui și se lasă să mai fiarbă puțin. Când se servește supa, se adaugă smântână pe deasupra.
Mod de preparare: Bucățile de pui se pun la fiert într-o cratiță cu apă și sare. În altă cratiță se fierbe mazărea, apoi se pasează și se amestecă cu laptele și un gălbenuș de ou. Se adăugă și bucățile de pui și se lasă să mai fiarbă puțin. Când se servește supa, se adaugă smântână pe deasupra.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 17 Iulie 2010
Sâmbătă, 17 Iulie 2010
Sâmbătă, 17 Iulie 2010
Sâmbătă, 17 Iulie 2010
Sâmbătă, 17 Iulie 2010
Sâmbătă, 17 Iulie 2010
Sâmbătă, 17 Iulie 2010
Miercuri, 14 Iulie 2010
Luni, 12 Iulie 2010