Sunteți pasionați de filme? Veniți pe faleza Cazino și în Piața Ovidiu!

246

Articole de la același autor

Constănțenii, dar și turiștii sosiți pe litoral pot viziona până la data de 19 august o mulțime de filme de Oscar. Astfel, pe Faleza Cazino și Piața Ovidiu din Constanța vor mai putea fi văzute pe marele ecran 13 dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor, de joi până duminică, de la ora 21.00, cu intrarea liberă pentru public în limita locurilor disponibile. Săptămâna aceasta, programul continuă cu încă patru pelicule ce vor face spectatorii să râdă și să stea cu sufletul la gură, spun organizatorii. Următoarele proiecții, respectiv cele din perioada 3 - 5 august vor avea loc în Piața Ovidiu. 


Pe 3 august urmează "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", un film regizat de Martin McDonagh, care are nu mai puțin de două premii și cinci nominalizări la Oscar, patru premii și două nominalizări la Globurile de Aur, cinci premii și patru nominalizări la premiile "Bafta" și un premiu și o nominalizare la festivalul de film de la Veneția. Cum face o mișcare îndrăzneață Mildred Hayes (câștigătoarea Premiului "Oscar", Frances McDormand, cea mai bună actriță în rol principal), atrage atenția pentru lipsa de implicare a poliției, în investigarea crimei fiicei sale și decide să decoreze trei panouri publicitare în afara orașului Ebbing cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby (Woody Harrelson), șeful poliției orașului.


Pe 4 august va rula "Povestea Raimundei", cu Penelope Cruz. Înainte de proiecție, la ora 20.30, va avea loc un recital de flamenco al lui Lucas Molina, singurul dansator și coregraf de flamenco din România. Născut la Buenos Aires, Argentina, a studiat acest dans din copilărie, alături de instrumentele de percuție clasice arăbești, iar în România a ajuns în 2010, realizând de atunci spectacole de muzică clasică și dans prezentate pe scenele mai multor orașe din țară.


Proiecțiile de săptămâna aceasta din Piața Ovidiu se încheie cu filmul pentru copii "Coco", premiat cu Oscar pentru Cel mai bun lungmetraj de animație și Cel mai bun cântec original și cu Globul de Aur și Premiul BAFTA pentru cel mai bun film de animație. 


Tot pe 5 august, dar între orele 20.00- 21.00, înainte de film, cei mici, dar și adulții sunt așteptați la atelierele de reciclare creativă special pentru ei de Kitisimo, un brand fresh, chic și prietenos, destinat mamelor și copiilor, pentru a avea activități interesante împreună sau pentru activități creative și recreative în gașcă. De asemenea, în cadrul atelierului din Piața Ovidiu copiii vor învăța să construiască un avion din bețișoare de lemn sau o floare din șervețele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2698 secunde