€ 4.6677
£ 5.3242
$ 4.0341

Mai multe ştiri online:

Sunset Festival, week-end-ul acesta, în Vama Veche

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Fiecare vară are povestea ei, iar în acest week-end povestea se mută în Vama Veche, la Sunset Festival. Este locul acela perfect pe plajă cu muzică bună și toți prietenii alături.

Sunset Festival Vama Veche se întoarce cu a șasea ediție, cu un line-up mai consistent, mai divers, cu atmosferă mai agitată, cu oameni mai faini și cu mai mult chef de dans ca niciodată.

Pe parcursul celor trei zile, Sunset Festival aduce o diversitate muzicală de excepție, dar și momente de distracție și relaxare. Line-up-ul începe cu Black Sun Empire ft. Multiplex MC, Dope D.O.D., Doctor P ft Krafty Mc, Argatu’ & Moș Martin și continua cu Coma, CTC, Kazi Ploae, Nimeni Altu’, El Nino, Psihotrop, DJ Snow, Bad & Boujee, Exposure și mulți alții.

Festivalul se desfășoară între 10 și 12 august, pe strada Falezei, Vama Veche. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
sambata, 13 octombrie Foto : UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"! 55584 vizite, 0 comentarii UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"!
Cultură-Educație
vineri, 12 octombrie Foto : Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc" 34420 vizite, 0 comentarii Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7054 secunde