"Sub semnul lui Ovidius" / Spectacol de balet, artificii și "Zeița Viorii"

173

Articole de la același autor

În premieră absolută, una dintre cele mai mari violoniste ale lumii, Sarah Chang, vine la Constanța, în cadrul evenimentului de top "Sub semnul lui Ovidius". Artista adulată de milioane de iubitori ai muzicii clasice deschide, astfel, seria celebrărilor a 2.000 de ani de la moartea celebrului poet Publius Ovidius Naso, în piața ce îi poartă numele, din Constanța. 

Super-evenimentul "Sub semnul lui Ovidius" se desfășoară în zilele de 26 și 27 august, începând cu ora 20.30, și prezintă publicului combinația perfectă a spectacolului clasic, în cea mai distinsă notă a sa: una dintre cele mai mari violoniste ale lumii, "Zeița Viorii", Sarah Chang, unul dintre cei mai buni coregrafi ai României, Horațiu Cherecheș, două orchestre incredibile, Orchestra Simfonică București și Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", un spectacol extraordinar de balet, mapare 3D, în premieră, a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța și două senzaționale focuri de artificii! Intrarea la eveniment este liberă. 

"Muzica este cea mai sinceră și universală formă de comunicare și are puterea de a-ți atinge sufletul și de a te purta într-o călătorie emoțională. Fie că îți place Bach, Bon Jovi, Beyonce sau Lady Gaga, muzica este coloana sonoră a vieții, iar eu sunt onorată și recunoscătoare că pot face ceea ce iubesc", a declarat Sarah Chang.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6624 secunde