Stațiunea Costinești, martorul iubirilor de-o vară

1439
Stațiunea Costinești, martorul iubirilor de-o vară - f9f0cd50df8a94019fc0391c61b96f3b.jpg

Articole de la același autor

Multitudinea de tarabe pe care le întâlnești în stațiunea tineretului este ideală pentru turiști, pentru că aici găsesc orice doresc. Copiii veniți în tabără își cumpără suveniruri, părinții au pe alese colace pentru micuți (la prețuri cuprinse între trei lei și opt lei), veste de salvare (15 lei) sau bărcuțe pentru bebe (20 lei), iar tăticii caută clăpari (25 lei) și ochelari de scafandru (30 lei).
În mijlocul sezonului estival, pe aleea de promenadă din Costinești abia ai loc să mergi. În stânga, un chioșc de ziare, unde copiii veniți în tabără se înghesuie să-și cumpere reviste (5 lei), mai încolo, costume de baie (35 lei), prosoape de plajă (32 lei), căni cu marinari și colac (13 lei), umbrele de plajă (18 lei).
Prin stațiunea tineretului este foarte aglomerat, mai ales în apropierea plajei. Clătitele uriașe cu dulceață (4 lei) sunt deliciul copiilor, mirosul de porumb copt (4 lei bucata) te atrage ca un magnet, iar berea rece (3,5 lei) răcorește gâtlejurile uscate ale bărbaților.
Stațiunea pare un bazar îngrijit, aici turiștii fiind mai educați decât în alte stațiuni. Costineștiul este curat, terasele sunt aerisite, astfel că tinerii de aici nu țin cont de nimic atunci când vine vorba de distracții.
Tinerii din stațiune au fel și fel de modalități de a-și petrece timpul liber, de la plimbări cu vaporașul până la epavă (10 lei), distracții în cluburi, dar și pe mare, plimbări cu hidrobicicleta (15 lei/oră) sau cu barca (20 de lei/oră), pe lacul Costinești.
Distracția și voia bună este deviza turiștilor veniți la Costinești, astfel că nu mai contează că prețurile sunt destul de piperate.
Stațiunea este mai animată ca oricând, iar obeliscul, simbolul Costineștiului, este martorul iubirilor de-o vară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Iulie 2009
Stire din Diverse : "Alpiniști" la malul mării
Pagina a fost generata in 0.5541 secunde