€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:
Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța

Spectacole, veselie și talent! Sâmbătă, Gala de premiere

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Au fost câteva zile pline la mal de mare: spectacole de teatru, filme, tot soiul de evenimente culturale de excepție, multă veselie, dar mai ales mult talent. Așa se poate descrie Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța (FITIC).

Din păcate, însă, evenimentul se va termina în acest week-end.

Cu această ocazie, organizatorii îi invită pe spectatorii care le-au fost alături în această ediție la un regal muzical și actoricesc, ce va avea loc la Gala de premiere a evenimentului, găzduită de Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 19.00.

Așadar, mergeți să vă bucurați alături de actorii, regizorii, studenții, liceenii și realizatorii de filme premiați și de echipa FITIC, de un spectacol extraordinar, produs și realizat de către profesioniștii pe care îi îndrăgiți deja, Orchestra Simfonică București. „Ucenicul vrăjitor” este ultimul cadou pe care FITIC îl face Constanței, un spectacol total, o călătorie muzicală, asezonată cu teatru de calitate și mult, mult umor.

„Ucenicul Vrăjitor” este o poveste veche de când lumea, dar acum, ea a ajuns la Constanța, în interpretarea celebrei Orchestre Simfonice București.

„Nu este, însă, doar un concert. Este un eveniment de divertisment teatral și muzical în stil clasic, în care spectatorii vor descoperi că muzica îi poate amuza copios, iar un singur actor face cât o întreagă orchestră. Evenimentul este gândit astfel încât actorul Radu Gheorghe și Orchestra Simfonică București să conducă publicul spectator pe meridianele celor mai cunoscute și îndrăgite partituri ale lumii, cu ajutorul umorului de foarte bună calitate și unor calități histrionice de neegalat. «Ucenicul Vrăjitor» este un spectacol ce merită să fie văzut și trăit”, au declarat organizatorii FITIC.

Teme muzicale celebre se succed, aparent fără discernământ, surprinzând atât dirijorul, cat și spectatorii. Situațiile neașteptate în care sunt implicați dirijorul, orchestra și spectatorii fac din „Ucenicul Vrăjitor” un carusel cu care publicul este plimbat printr-o lume fantastică a muzicii clasice și a umorului de bună calitate.

Spectatorii vor constata, într-un final, că au asistat la un concert spectacol de divertisment foarte elaborat, în care muzica și teatrul, folosindu-se de cele mai simple mijloace artistice, reușesc, în egală măsură, să creeze iluzia unei lumi mai bune și mai frumoase, pe care nu veți mai vrea să o părăsiți.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37469 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2226 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6977 secunde