Spectacole pentru copii, în Parcul Tăbăcărie

356
Spectacole pentru copii, în Parcul Tăbăcărie - tabacarie-1502376134.jpg
În fiecare week-end al sezonului estival, până pe 15 septembrie, la Constanța, copiii au parte de un super-show de animație: "We love to play", susținut de trupa "Zbumzzi", în Parcul Tăbăcărie, locul unde atât cei mici, cât și adulții pot învăța o mulțime de lucruri despre teatru. 


Programul de animație va începe la ora 10.00, prin introducerea copiilor în planul de distracție, moment în care animatorii se vor prezenta în fața lor și vor face cunoștință cu aceștia. Apoi, vor începe încălzirea fizică, pregătitoare orelor de distracție. 


"Este important să implementăm copiilor ideea de mișcare, sport, exerciții fizice. Ne vom folosi și de dans pentru stimularea musculară și în același timp relaxare", declară organizatorii acestor evenimente săptămânale. 


După încălzire, copiii vor avea parte de diferite jocuri care au ca scop stimularea gândirii, a atenției, a puterii de concentrare, lucrul în echipă și calitățile organizatorice. Între orele 12.00 și 14.00, copiii vor putea participa la un atelier de teatru, care va fi susținut tot de trupa "Zbumzzi". Organizatorii sunt de părere că, prin abilitățile dobândite la cursurile de teatru și actorie, copiii vor învăța să lucreze și să coopereze mai bine în echipă și devin chiar mai disciplinați. 


Fiecare zi se va încheia cu un spectacol susținut de trupa "Zbumzzi" în "Țara Piticilor" din Parcul Tăbăcărie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0366 secunde