Spectacol la Jupiter: "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!"

365
Spectacol la Jupiter:
Intense răsturnări de situație și quiproquo-uri surprinzătoare! De toate vor avea parte constănțenii și turiștii care vor merge la spectacolul "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!", care va avea loc sâmbătă seara, de la ora 20.30, pe scena Teatrului de Vară din Jupiter. 


Regia: Puiu Șerban. În distribuție: Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimiși, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Marcelo Cobzariu. 


Teatrul Elisabeta aduce, în premieră, divertismentul de calitate pe litoral: comediile geniale ce au făcut înconjurul lumii, întâlnirile memorabile cu cei mai îndrăgiți actori ai momentului, surprizele de proporții vor fi, vara aceasta, la Jupiter, care devine locul unde râsetele cu lacrimi reușesc să acopere ropotele de aplauze! 


"Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!" se bazează pe textul piesei de teatru cu numele "Don’t dress for dinner", piesă ce a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de țări precum SUA, Canada, Rusia, Franța, Germania, Australia, Africa de Sud.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8102 secunde