Sorin Blejnar îi cere daune morale de un milion de euro fostei șefe a Vămii Prahova

115
Sorin Blejnar îi cere daune morale de un milion de euro fostei șefe a Vămii Prahova - sorinblejnar-1358266751.jpg

Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, îi cere daune morale de un milion de euro fostei șefe a Vămii Prahova în procesul civil pe care acesta i l-a intentat Dianei Severin, în urma declarațiilor făcute de aceasta cum că Blejnar este "regina" corupției din vămi.

Sorin Blejnar a cerut, prin apărătorul său, la termenul care a avut loc, marți, la Judecătoria Ploiești, în acest dosar, majorarea pretențiilor financiare de la un leu, cât ceruse inițial, la un milion de euro, în lei, la cursul BNR din ziua plății.

Inițial, Blejnar îi ceruse Dianei Severin daune morale simbolice, în valoare de un leu, și să retracteze public afirmațiile pe care aceasta le-a făcut, transmite Agerpres.

Instanța a pus în vedere că Sorin Blejnar să facă dovada plății taxei de timbru. De asemenea, la termenul de marți instanța de judecată ar fi trebuit să audieze cinci martori în acest dosar, doar trei prezentându-se la proces.


Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a dat-o în judecată pe Diana Severin după ce fosta șefă a Direcției Județene pentru Accize și Operațiuni Vamale Prahova a afirmat public că acesta ar fi "regina" corupției din vămi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : Unde mergem să schiem iarna aceasta
Pagina a fost generata in 0.8613 secunde