Shoppingul a devenit o problemă? Scapă de ea!

89
Shoppingul a devenit  o problemă? Scapă de ea! - shoppingproblema-1381321686.jpg
Există momente când intri într-un magazin doar așa, să vezi ce a mai apărut nou, să arunci o privire... poate-ți mai vine vreo idee de asortat, nu se știe niciodată. Îți treci degetele tacticos peste hainele așezate perfect pe umerașe, ca și cum ai începe să interpretezi o baladă rock la chitară, iar tu ieși din maga-zin cu prea multe plase și cardul prea gol pentru o seară de joi.

Iată câteva trucuri pe care le puteți încerca înainte să mergeți la mall, chiar dacă aproape niciodată nu mergeți la mall ca să cumpărați ceva.

Faceți un closet cleaning temeinic. Sfătuiți-vă prietenele să facă același lucru. Următorul pas e simplu: vă întâlniți și fiecare dintre voi își alege piese din garderoba celorlalte. Ședință de shopping cu costuri zero!

Scoateți din dulap toate hainele pe care nu le-ați purtat în ultimele șase luni. Toate! Câte dintre ele sunt cu etichetă? A, mai mult de jumătate...uite câte haine noi aveți! Încercați să compuneți outfituri înainte să mergeți la mall. De exemplu, scoateți pantalonii, vedeți cu ce îi asortați acum, și faceți o listă cu ce credeți că s-ar potrivi și nu aveți în garderobă. Faceți asta cu fiecare pereche de pantaloni, jeans și fiecare fustă. Obositor? Enervant? Mai degrabă v-ați așeza în fotoliu cu o carte și un ceai? V-a pierit cheful de cum-părături? Ce bine!

Dacă inevitabilul s-a produs și în momentul în care citiți acest articol sunteți deja într-un magazin, la coadă la cabină, cu brațele pline de haine pe care doar le probați și un singur deget liber cu care dați scroll, mergeți repede în cabină! Probați, alegeți și rezervați la casă tot ce vreți să cumpărați. Spuneți că reveniți în două ore și mergeți în celelalte magazine, unde repetați operațiunea. După ce ați terminat de văzut, probat, rezervat tot, mergeți la o cafenea. Care sunt hainele pe care nu le puteți uita? Doar pe acelea le puteți cumpăra!

Același destin nefast v-a adus în magazin. Ați ochit câteva piese și vă dați seama că achiziția lor înseamnă două viitoare săptămâni trăite la limita subzistenței sau golirea - din nou - a cardului de credit. Fiți puternice și aveți încredere în destin și karma. Dacă piesele sunt menite să fie ale voastre, dacă universul vă vrea împreună, le veți găsi și la reduceri.

(Sursa: www.one.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Replici pe care să nu le spui după sex!
Pagina a fost generata in 1.7408 secunde