Sfaturi pentru un look matinal fresh

66
Sfaturi pentru un look matinal fresh - tenmatinalfresh-1381408378.jpg

Articole recomandate

Iată cele mai bune trucuri pentru a arăta mereu grozav de dimineață!

Nu dormi pe burtă. Presiunea exercitată de cap asupra pernei (poate nu știai, dar capul cântărește în jur de 3,5 kilograme) e mult mai mare dacă dormi pe burtă; astfel se explică fața "șifonată" cu care te trezești. Poziția poate afecta și circulația sângelui, influențând aspectul pielii. Nu în ultimul rând, dormind astfel, e cam greu să ții capul mai sus decât restul corpului, așa cum este recomandat.

Schimbă fața de pernă. Ai grijă ce-ți atinge fața; așternuturile confecționate din materiale aspre sau groase afectează textura pielii. Mai mult decât atât, unele dintre acestea colectează grăsimea de pe față și păr (cremă, sebum, produse de styling etc.), transferând-o pe piele și provocând coșuri. Optează pentru mătase ori satin, care permit "alunecarea" ușoară, fără frecare, a pielii.

Respectă ritualul de seară. Exfolierea scoate la iveală pielea sănătoasă și radioasă. Folosește apoi o cremă hrănitoare de noapte, care să regenereze celulele și să compenseze grăsimea protectoare proprie feței, înlăturată la exfoliere. Iar pentru a evita cearcănele și ochii umflați de dimineață, aplică cremă ori gel pentru zona ochilor numai pe sub ochi, nu și pe pleoapele mobile.

Culcă-te devreme. Cele opt ore de somn recomandate pentru un ten frumos sunt, se pare, condiționate și de ora la care te culci; e o diferență între a merge în pat la ora 22-23 și a adormi spre dimineață. Ceasul biologic trebuie să coincidă cu fusul orar al regiunii în care stai!

Reglează căldura. Nu e deloc bine să dormi într-o încăpere supra-încălzită! Aerul se usucă, la fel și pielea, buzele și părul tău... Caută să nu fie mai mult de 22-23 de grade în camera în care dormi și pune un vas cu apă pe calorifer sau achiziționează-ți un aparat pentru reglarea umidității. (Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Replici pe care să nu le spui după sex!
Pagina a fost generata in 1.8019 secunde