Sfaturi pentru gospodine nonconformiste

295
Sfaturi pentru gospodine nonconformiste - sfaturigospodine-1419257045.jpg
Nu încape îndoială, pe gospodina nonconformistă o deranjează regulile. Iar prima ei tendință este să renunțe la acestea. Așadar, nu va avea nicio problemă să renunțe la fața de masă, chiar dacă este Crăciunul. Potrivit Bucătăraș.ro, dacă aveți o masă mare de lemn, atunci toate decorațiunile și toată vesela vor arăta mult mai bine așezate direct pe blatul mesei. Iată și alte sfaturi pentru această categorie de gospodine:

1. Nimic nu are un efect mai festiv decât o masă colorată, plină de imprimeuri care evocă personalitatea gazdei. Nici nu încerca să le asortezi, cu cât combinațiile sunt mai trăsnite, cu atât mai bine. Până la urmă, iarna nu are de ce să fie un anotimp mohorât.

2. Folosește un suport de prăjituri pentru mai multe lumânări. Nici florile nu trebuie să iasă din ecuație, deci așază buchete mari și colorate chiar în mijlocul mesei.

3. Obiectele așezate pe rafturi, prin casă, micile decorațiuni care nu-și găsesc alt rost decât cel estetic în timpul anului, pot deveni ajutoarele tale, de Crăciun. Așa că optează, fără probleme, pentru statuete mici care să țină șervețelele, pentru figurine de porțelan care să decoreze masa sau alte lucruri de care te poți folosi, lăsând imaginația să zburde.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi pentru gospodine
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi utile în bucătărie
Sâmbătă, 24 Mai 2014
Stire din Diverse : Sfaturile mamei ajută întotdeauna?
Luni, 17 Februarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi pentru gospodine
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi despre ghivecele pentru plante
Pagina a fost generata in 3.6231 secunde