Sfaturi de machiaj pentru ochii căprui

257
Sfaturi de machiaj pentru ochii căprui - ochicaprui-1375363588.jpg

Articole recomandate

Jessica Alba, Eva Longoria, Jennifer Lopez. Ce au aceste dive în comun? Sunt printre cele mai frumoase femei din lume și toate au ochii căprui! Nu este foarte dificil să îți creezi un machiaj potrivit dacă ai ochii căprui, deoarece aceștia pot fi puși în evidență de aproape orice culoare.

Dacă ochii tăi căprui au o tentă de verde, precum cei ai Milei Kunis, poți să alegi un machiaj mov, care va scoate și mai mult în evidență verdele. De asemenea, movul contrastează minunat cu ochii căprui și arată foarte bine pe orice nuanță de ten. Albastrul, culoare rece, contrastează frumos cu ochii căprui, culoare caldă, și arată și mai bine pe tenul închis la culoare. Eva Longoria folosește adeseori nuanțe de albastru în machiaj și arată superb!

Culorile neutre. Pentru un machiaj discret de zi sau chiar și de seară, alege auriu și arămiu în combinație cu maro pentru a crea umbre, fără să creezi un machiaj prea complex. Folosește o combinație de maro și auriu pentru a crea efectul de smokey eyes.

Argintiu. Nuanțele de argintiu creează un contrast puternic în machiajul ochilor căprui, însă îți recomandăm să ai grijă să nu îl aplici și pe pleoapa inferioară deoarece îți va accentua cearcănele. Poți miza cu succes pe un machiaj simplu dar de efect, de zi sau de seară, cu ajutorul tușului. Că este vorba de unul negru, pentru un efect dramatic sau unul albastru regal, se poartă machiajul retro al anilor 60, așa cum poți admira la Jessica Alba.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 August 2013
Stire din Diverse : Masaj erotic… De ce nu?
Joi, 01 August 2013
Stire din Diverse : Spune "Pa!" vergeturilor
Miercuri, 31 Iulie 2013
Stire din Diverse : Un ceai cald, vă rog!
Pagina a fost generata in 2.5207 secunde