Sfaturi de la profesioniștii în curățenie

380
1
Sfaturi de la profesioniștii în curățenie - sfaturidecurateniedelaspecialist-1389359202.jpg
Profesioniștii nu consideră curățenia o activitate pe care o fac dacă au timp - ei își fac un orar precis în care stabilesc când și ce să curețe. Desigur, tu nu vei face curățenie opt ore pe zi, dar oricum e bine să faci un program care să te ajute să te obișnuiești mai ușor cu o rutină a curățeniei.

Adaptează-ți orarul de curățenie la stilul de viață; dacă ai mai mult timp în week-end-uri, poți face mare parte din curățenie atunci, dar dacă aștepți cu disperare să treacă vinerea ca să pleci două zile în excursie, poate e mai bine să te ocupi de curățenie în timpul săptămânii.

Investește în echipamentul potrivit. Specialiștii în curățenie folosesc rareori agenți universali de curățare sau accesorii de curățenie cumpărate din orice magazin. Pentru a economisi timp și bani, ei preferă să inves-tească în ustensilele preferate, care dau rezultate.

Cum cureți baia? Iei un burete și după aceea îți dai seama că ai uitat detergentul în pivniță. Fugi să iei detergentul, după aceea freci cada, vrei să ștergi pe jos - ai uitat și mopul. E pe balcon…

Stilul acesta îți consumă prea mult timp și energie, deci pregătește tot ce îți trebuie dinainte - și astfel îți asiguri o mai bună productivitate într-un timp mai scurt!

Fii eficient. Se întâmplă rar de tot ca un specialist în curățenie să treacă de mai multe ori printr-o cameră. Și tu poți face la fel, dacă te organizezi cum trebuie. Curăță toate suprafe-țele dintr-o zonă în același timp și numai după aceea treci mai departe - așa economisești timp și lucrezi mai eficient.

Păstrează-ți concen-trarea. Profesioniștii în curățenie nu își întrerup niciodată treaba numai ca să se uite la serialul pre-ferat. Ei mai întâi termină și numai după aceea se odihnesc.

Ar trebui să faci și tu la fel; ia-ți sarcina în serios, concentrează-te și odihnește-te numai după ce ai terminat. Odihna într-o casă frumoasă și curată este cu siguranță mult mai dulce!

(Sursa: www.sharkclean.ro)

Comentează știrea

christian louboutin shoes price
28 februarie 2014
christian louboutin shoes price

louboutin shoes adelaide Stiri Diverse : Sfaturi de la profesioniștii în curățenie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin shoes price http://beermajor.com/images/christian-louboutin-shoes-discount.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Parfum pentru cameră,  făcut chiar de tine
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Biroul de acasă. Idei de amenajare
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Arta de a-ți parfuma casa de sărbători
Sâmbătă, 28 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Pompierii, în alertă! Arde o casă!
Pagina a fost generata in 2.5738 secunde