Sfârșit șocant al unui ritual de exorcizare

379
Sfârșit șocant al unui ritual de exorcizare - exorcizare83187000-1371829392.jpg

Articole recomandate

O ceremonie religioasă de exorcizare a "demonilor" ce s-ar fi aflat într-o femeie s-a sfârșit de-a dreptul tragic. O femeie stropită cu apă sfințită în timpul unui ritual de exorcizare a demonilor a făcut o criză cardiacă și a fost transportată la spital, scrie Daily Mail.




Potrivit oficialilor din Riverton, Wyoming, salvarea a răspuns unui apel de urgență și a ajuns la fața locului, într-o casă din SUA unde se derula ritualul. Femeia supusă exorcizării respira, ea a fost totuși dusă la spital unde a fost stabilizată. Cei care efectuau ritualul de exorcizare au declarat poliției că femeia era posedată de un demon "mușcător", care a spart geamurile din casă și i-a mușcat pe membrii familiei.


Polițiștii au precizat că în casa cu oricina nu s-a observat, de fapt, nicio activitate paranormală sau vreo urmă a demonului invocat. Alte ritualuri de exorcizare au avut un final mult mai trist. Un caz asemănător petrecut în SUA s-a sfârșit cu moartea unui copil de doi ani. Un bărbat din Virginia a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, la începutul acestei luni, citează realitatea.net. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.639 secunde