Sexul în mare sau în piscină - plăcut, dar periculos!

705
Sexul în mare sau în piscină - plăcut, dar periculos! - sexplaja-1373466513.jpg

Articole de la același autor

De ce să vă limitați la a face sex în dormitor sau numai în casă, atunci când există plaje și piscine? Sexul în apă este o experiență înviorătoare și ideală pentru a ieși din rutină, însă este o variantă periculoasă, pentru că vă puteți alege cu infecții. Iată câteva sfaturi bune de pus în practică înainte de a îmbina dragostea cu apa. 




Sexul în piscină. Mare atenție dacă alegeți să faceți sex într-o piscină publică, deoarece riscul de a te alege cu o infecție este foarte ridicat. Dacă totuși vreți să încercați această variantă, este esențial să găsiți, în piscină, un loc solid: fie vă sprijiniți pe marginea bazinului, fie stați în picioare. Marele inconvenient al piscinei constă în conținutul ridicat de clor din apă, care favorizează apariția micozelor. 


În plus, este important să faceți sex cu partenerul dumneavoastră obișnuit, pentru că un prezervativ este aproape imposibil de folosit. Substanțele de tratare a apei din piscină sau jacuzzi, produsele cosmetice sau temperatura ridicată a apei scad eficiența prezervativului. 


Sexul în apa mării. Foarte multe cupluri sunt atrase de ideea de a face sex pe malul mării, sub clar de lună. Cu toate acestea, apa mării s-ar putea să nu corespundă așteptărilor dumneavoastră. În primul rând, aceasta abundă în microbi și alte bacterii și nu este ideală pentru vagin, iar nisipul s-ar putea să ajungă pe unde nu trebuie și să vă cauzeze numai neplăceri. Ideal ar fi să vă spălați imediat după actul sexual. 
Alt inconvenient al sexului pe malul mării este că trebuie să fiți cu ochii în patru, pentru că plaja este un loc public și s-ar putea să fiți prinși în flagrant și să vă alegeți și cu o amendă de la poliție. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Să ne răcorim cu o înghețată
Pagina a fost generata in 1.3438 secunde