Sex: Cum arată preludiul la care iubitul tău visează în secret

432
2
Sex: Cum arată preludiul la care iubitul tău visează în secret - preludiu-1384955111.jpg
Spre deosebire de tine, care trebuie să fii într-o dispoziție bună pentru a face dragoste, iubitul tău este în permanență pregătit. Este suficient să-l săruți ușor pe buze și pe gât sau să-l strângi la piept apăsat pentru a-l pregăti să fie gata de acțiune.

Însă, uneori, ca toți bărbații, de altfel, și el tânjește după un preludiu. Și nu orice fel de preludiu, ci unul la care visează în secret. Iată câteva mișcări pe care le poți face pentru a-ți împrospăta relația sexuală și a-l aduce pe iubitul tău mai aproape de tine.

Fii dură

Pentru un preludiu după care el tânjește, transformă-te în șefa lui! Nu te speria, majoritatea bărbaților preferă acest tip de atitudine dominatoare din partea iubitelor lor. Nu îl lăsa să te atingă decât atunci când îți dorești tu și numai acolo unde îi poruncești. Nu trebuie să te îmbraci într-un costum din piele neagră și să pocnești din bici pentru a-i arăta cine-i șefa. În schimb, ai nevoie să scoți la iveală atitudinea dominatoare, instinctul animalic capabil să stârnească pasiunea din el.

Lasă-l să-ți vadă formele

Lasă-l să-ți exploreze trupul și formele pe îndelete în timp ce vă pregătiți să faceți dragoste cu lumina aprinsă. Nu te rușina cu trupul tău și oferă-i ocazia să fie mândru că ești iubita lui. Spectacolul vizual îi va scoate la suprafață dorințe nebănuite. Menține viu suspansul și lasă-l să se bucure de sânii, coapsele, fesele tale mai mult decât până acum.

Tachinează-l

Nu-i oferi totul pe tavă din prima. Lasă-l să te dorească și crește-i treptat dorința. În acest fel, îi vei oferi un moment deo-sebit de intens, la care poate nici nu a visat vreodată. Tachinea-ză-l și lasă-l să te iubească în scurte momente pasionale pe care nu le va uita prea curând. Totuși, s-ar putea ca el să nu se mai poată abține și să termine mai devreme decât este cazul. Nu te supăra, asta indică faptul că ești partenera perfectă pentru el.

(Sursa: www.ele.ro)

Comentează știrea

magic leverag hair rollers
23 mai 2014
magic leverag hair rollers

Pas de pare brise non plus, et avec le moulage du fairing il semble que ça n'ait pas l'air d'une option non plus. Fatigue en vue pour tenter de s'agripper au guidon afin de rester sur la moto sur l'autoroute. magic leverag hair rollers http://magicleveraghairrollers.tripod.com

honda cbr 600 fairings
2 iunie 2014
honda cbr 600 fairings

Apart from the sporty fairing, we notice web-shaped alloy wheels and a sizable disc brake. honda cbr 600 fairings http://hondacbr600fairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : De câte ori  m-ai înșelat?
Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Amantul a ieșit din televizor
Pagina a fost generata in 3.6004 secunde