Sex cu mâinile… legate

1055
Sex cu mâinile… legate - trucurisexuale-1385050341.jpg
Spune sincer: nu tânjești uneori la o partidă de sex în care să nu ai niciun pic de control? Sau, din contră, să ai control absolut? Fie că îl vezi ca pe un joc erotic inocent, fie ca pe o adevărată fantezie a dominării sexuale, sexul "legat" aduce sare și piper într-o relație.

Cătușele: Din armă a forțelor de ordine, cătușele au devenit instrument al plăcerii. Poți să alegi modelul clasic sau pe cel "kinky" - cătușele îmblănite pe care le găsești în sex-shop-uri. Probabil că iubitul tău o să prefere prima variantă - e mai macho.

Așa cum au evoluat până acum lucrurile în domeniul sexual, simpla vedere a cătușelor declanșează în majoritatea dintre noi gânduri erotice, mai mult sau mai puțin perverse. Singurul dezavantaj este că nu pot fi folosite și pentru picioare.

Panglica: Poate imobiliza foarte bine mâinile și picioarele, dar nu au o așa mare încărcătură erotică. În plus, trebuie să ai grijă să nu faci legăturile prea strânse.

Cureaua: Este mai puțin practică, pentru că îți trebuie îndemânare ca să faci o legătură cât de cât strânsă și care să nu incomodeze. Dar închipuie-ți cât de bine s-ar simți iubitul tău dacă ai smulge cureaua de pe el și l-ai lega de pat, pentru ca apoi să-l răsfeți în voie.

(Sursa: www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fără complexe în dormitor!
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îți poate distruge viața sexuală
Pagina a fost generata in 1.7999 secunde