Sergiu Nicolaescu a început filmările pentru "Ultimul corupt"

476
Sergiu Nicolaescu a început filmările pentru

Regizorul Sergiu Nicolaescu a început filmările pentru cea mai recentă producție a sa, "Ultimul corupt", care îi reunește în distribuție pe Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan, Cătălina Grama (Jojo) și George Mihăiță, informează Studiourile MediaPro. Lungmetrajul "Ultimul corupt" este o continuare a filmului "Poker" (2010) semnat tot de Sergiu Nicolaescu.

Astfel, mafiotul Titel Pangică (Horațiu Mălăele) a devenit doctor în științe și a donat bani pentru un muzeu memorial închinat vieții și operei sale: de la vânzător de rame în Obor la senator. Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Vițelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker, chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Găitan), continuă să ajute nevestele disperate să ia viața în piept cu ajutorul silicoanele. Iubita lor "prin rotație", Monica Lăcustă, interpretată de Cătălina Grama (Jojo), a ajuns să aibă și ea o funcție în guvern. Apare, în sfârșit, și Marcel (Ion Rițiu), pe care l-au așteptat mai rău ca pe Godot în "Poker".

Marcel - general din serviciile secrete - trebuie să rezolve eterna și fascinanta cerință a celor de la Bruxelles: să aresteze un corupt. Și cine este mai la îndemână pentru acest lucru decât unul dintre prietenii de-o viață?

În mod firesc, rolurile principale sunt continuate tot de către cei care le-au dat viață în "Poker". Însă, de data aceasta, regizorul și-a îndeplinit și dorința de a-l avea pe George Mihăiță în distribuție - el îi va da viață lui Hristu Belciug, vicele lui Titel. Actorul va fi unul dintre ingredientele-cheie care vor puncta mult mai savuros comedia satirică. Sergiu Nicolaescu se declară absolut încântat de prezența marelui actor la cadru. "Mă bucur că, de data asta, George nu a mai fost implicat în alte proiecte și a acceptat propunerea mea. I-am dat un rol important și acum mă pot mândri că am completat o distribuție chiar strălucită", spune regizorul.

Prima zi de filmare a avut loc la Palatul Snagov, loc în jurul căruia gravitează întreaga acțiune - vila lui Titel. În primele secvențe trase, Jojo este mai sigură pe ea ca niciodată, iar Valentin Teodosiu și Horațiu Mălăele sunt într-o formă de zile mari.

Sergiu Nicolaescu va realiza filmul "Ultimul corupt" într-un timp foarte scurt - 26 de zile, iar filmările vor avea loc, în afara Palatului Snagov, în mai multe locuri din Bucuresti și împrejurimi, cum ar fi Studiourile MediaPro din Buftea, Casa Presei Libere, în Parcul Izvor, la Udriște și la Glina. Planurile regizorului presupun și o perioadă de postproducție optimizată, astfel încât filmul să fie gata de lansare cât mai curând.



 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3469 secunde