Secretele unui cuplu sexy

194
Secretele unui cuplu sexy - cuplusexy-1385313481.jpg

Articole recomandate

Nu este vorba despre a face dragoste zi și noapte, ci despre cum să ai o relație în care scânteia de senzualitate dă sare și piper vieții de cuplu. Îți împărtășim câteva secrete care te pot ajuta să scapi definitiv de rutină.

Jocul de-a rolurile

Sunteți în mașină și mergeți spre casă după o seară în oraș, când el, jucând rolul șoferului de taxi, te întreabă: "Ei, frumoaso, unde vrei să te duc?". Ca și cum abia v-ați fi cunoscut, intră în joc și, o dată ajunși acasă, invită-l la o cafea. Continuați să vă tachinați, păstrând atmosfera de noutate și mister. Cine știe, poate că drumul spre dormitor vi se va părea mai interesant ca până acum.

Atingeri tandre

Fiind la o petrecere, conversezi foarte serios cu prietenii despre noutățile din politică. Soțul tău e lângă tine, iar tu, fără să te abați de la subiectul discuției, îl mân-gâi delicat pe mână sau pe genunchi. Poate că el nu își va da seama dacă faci un gest automat sau dacă, într-adevăr, lansezi o invitație pentru mai târziu. Dar cu siguranță nu va rămâne insensibil la atingerea ta plină de promisiuni și, probabil, va vrea să se convingă de intențiile tale cu prima ocazie.

Flirt

Acum ești măritată, dar acesta nu e un motiv să renunți la o asemenea plăcere - soțul tău este ținta ideală, către el îți poți îndrepta farmecele! Când stați de vorbă, imaginează-ți că abia v-ați cunoscut. Privește-l în ochi, clipește, dar fii subtilă. El nu trebuie să își dea seama de ce faci. E suficient să-ți reamin-

tești cum era atunci când te-ai îndrăgostit prima dată de el. Iar dacă el "pică" din nou și din nou în capcana farmecelor tale, cu atât mai bine!

(Sursa: www.avantaje.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex cu mâinile… legate
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fără complexe în dormitor!
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îți poate distruge viața sexuală
Pagina a fost generata in 2.3016 secunde