Satul de Vacanță, bucuria copiilor

446
Dacă ziua distracția se desfășoară pe plajă, turiștii "prăjindu-se" la soare sau făcând baie în mare, seara distracția se mută în Satul de Vacanță. Aici, turiștii au ocazia să se distreze copios.
"Seara e cea mai mare distracție, Satul de Vacanță e plin de turiști, interesați de ofertele noastre. Atunci e cel mai frumos, totul plin de lumini", afirmă un comerciant, pentru "Litoral".
Ca să își vadă copiii fericiți, părinții scot din buzunare bani pentru diversele mofturi ale acestora. Prețurile nu sunt tocmai dintre cele mai "piperate", după cum afirmă și Luminița B: "Pentru copii noștri, facem orice, ca să îi vedem fericiți".
Părinții trebuie să plătească: 7 lei / trei minute pentru electroscuter, 5 lei / două minute la carusel, 5 lei / trei minute pentru Baby Flug, 8 lei pentru roata panoramică, 6 lei pentru centrifugă, 5 lei o cursă în Casa groazei, iar pentru o incursiune în Labirintul viitorului - 5 lei.
De asemenea, turiștii sunt asaltați și de clovni care se oferă, contracost, să facă diverse figurine din baloane pentru copii.
În fiecare seară, Satul de Vacanța este asemeni unui furnicar, unii turiști se plimbă, alții stau pe băncuțe mâncând înghețată și, nu în ultimul rând, profită de diversele mașinării care îi încântă.
Mădălina CIUPERCĂ


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3219 secunde