€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Sănătate și odihnă, la Sanatoriul Balnear Mangalia

Ştire online publicată Luni, 10 Septembrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Situat pe faleză, la 50 metri de plaja largă a orașului, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia dispune de un hotel cu capacitatea de 300 locuri, o secție clinică cu 50 paturi și două baze moderne de tratament, cu o capacitate totală de 1.000 de pacienți pe zi.

Turiștii și pacienții care aleg sănătatea și odihna la Mangalia întâlnesc la sanatoriu un colectiv de cadre medicale de excepție, aparatură modernă și tarife accesibile tuturor.

Un sejur la Sanatoriul Balnear Mangalia este recomandat celor care suferă de reumatism cronic degenerativ și inflamator, sechele, afecțiuni ortopedico - traumatice (fracturi, entorse, luxații etc.), afecțiuni neurologice centrale și periferice, tulburări de circulație periferică, rinite și bronșite cronice, astm bronșic, psoriazis, anexite cronice, infertilitate secundară, gută, diabet, obezitate, litiaze și infecții urinare, gastrite cronice hipoacide etc.

O cură la Sanatoriul Balnear Mangalia este sănătate curată, pentru că aici puteți urma proceduri precum împachetări cu nămol, băi calde cu apă de mare, apă sulfuroasă, plante cu bule, dușuri subacvale, terapie cu câmpuri magnetice sau acupunctură.

Doamnele se pot relaxa la SPA - Resort, unde pot alege un masaj cu pietre vulcanice, un masaj cu uleiuri aromate sau o sesiune de ozonoterapie.

Nu în ultimul rând, la Sanatoriul Mangalia, pot fi urmate tratamente ginecologice - irigații cu apă sulfuroasă, tampoane vaginale cu nămol. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9149 secunde