€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:
Distracție maximă în sudul litoralului

Salsa, zumba în apă și concertele maestrului Gheorghiu, la Perla Venusului

Ştire online publicată Sâmbătă, 21 Iulie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Pentru familiile care au ales să-și petreacă vacanța în sudul litoralului, ora exactă în ceea ce privește distracția se dă de la Complexul Turistic Perla Venusului. Și celor mici, și celor mari, gazdele le-au pregătit un program excepțional.

Dimineața, copiii sunt invitați să participe la Atelierul de pictură, special amenajat pentru ei, la umbră și cu multe jucării. Aici, prichindeii sunt învățați cum să devină artiști pictând pe scoici și figurine de ipsos. Fiecare zi îi este dedicată unei teme, precum steluța de mare, broscuța, sirena etc.

Vine apoi rândul părinților să treacă la distracție, la mișcare. În fiecare zi, pe plaja Perla Venusului, au loc cursuri de salsa și dansuri latino, dar și sesiuni de zumba în apă. La orele prânzului, toată lumea se îndreaptă către linia de autoservire, să guste din preparatele tradiționale și să se răcorească pe terasă, la o bere rece.

Urmează programul de plajă sau de odihnă de după-amiază, iar distracția continuă și seară, când sunt programate cursurile de dans, karaoke, jocurile, concursurile și tombolele cu premii.

★ ★ ★

Pe toată durata sezonului estival, la Perla Venusului au loc spectacole în care cap de afiș este maestrul Gheorghe Gheorghiu.

„La spectacolele maestrului Gheorghiu sunt bineveniți toți turiștii de pe litoral, nu numai cei cazați la noi. Este o atmosferă cu adevărat de vacanță, plină de energie și bucurii”, a declarat patronul complexului, Dragoș Dima, precizând că astfel de concerte au loc de cel puțin 3-4 ori pe săptămână.

La Perla Venusului, se organizează frecvent turnee de volei, fotbal, tenis de câmp, dar și jocuri marinărești, trasul parâmei fiind printre cele mai apreciate de turiști.

Complexul Perla Venusului este situat în stațiunea Venus, la 50 metri de mare. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37460 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Cultură-Educație
ieri, ora 10:14 Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română 6114 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română
Actual
azi, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2122 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1914 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9873 secunde