Rețete pentru pici

Salată de avocado cu ton

1985
Salată de avocado cu ton - salataavocado-1330113303.jpg
O rețetă gustoasă, sănătoasă, ușor de preparat și recomandată copiilor mai mari de șase ani este salata de avocado cu ton. Pentru a prepara această salată ai nevoie de 200 grame de paste spiralate, 250 grame de păstăi de fasole verde, trei linguri cu ulei de măsline, două linguri cu suc de lămâie, puțin zahăr, o legătură de spanac proaspăt(spălat și tăiat mărunt), 200 grame de roșii cherry tăiate pe jumătate, două fructe de avocado tăiate cubulețe și 425 grame de ton mărunțit.
În primă fază se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, iar cu două minute înainte ca pastele să fie gata, se adaugă păstăile de fasole verde. Ulterior, pastele și fasolea se scot într-o sită și se trec printr-un jet de apă rece. Pentru sosul de salată, într-un bol se amestecă uleiul, sucul de lămâie, zahărul și se presară sare după gust.
Pastele se amestecă apoi cu spanacul, fasolea și roșiile peste care se adaugă cubulețele de avocado, tonul și dressing-ul obținut. Salata de avocado cu ton poate fi servită imediat după preparare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Diverse : Biscuiți cu susan
Pagina a fost generata in 0.7415 secunde