Horia Brenciu, răsfățat de soție, de ziua sa de naștere:

"Să fie o felicitare, ceva bani, un bilet de adio?!"

267

Articole recomandate

Juratul "X Factor" Horia Brenciu a avut parte de o surpriză în avans pentru ziua sa de naștere, sărbătorită ieri. Cu două săptămâni în urmă, vedeta TV a primit de la soția sa cadoul care l-a trimis peste Ocean, unde și-a îndeplinit o dorință mai veche.

Aniversarea de anul acesta îl găsește pe Horia Brenciu în Statele Unite ale Americii, după ce soția sa i-a făcut o surpriză cum nu s-ar fi așteptat, așa cum el însuși mărturisește.

"Nu m-a mai surprins nimeni așa tare, de multă vreme. Eu îmi făceam planuri legate de ziua mea, pe cine să invit, ce să pun pe masă... În fine... Nevastă-mea a venit tam-nesam, cu două săptămâni în urmă, și mi-a zis că vrea să-mi dea în avans cadoul pentru ziua mea și mi-a înmânat un plic. Să fie o felicitare, ceva bani, un bilet de adio?! Totul era posibil! Ei bine, era un bilet la un spectacol. Până aici, nimic senzațional, numai că spectacolul era la New York! Așa că iată-mă în New York, la «Hamilton», spectacolul pe care visam de multă vreme să îl văd. Drept răsplată pentru acest cadou, m-am hotărât s-o duc pe nevastă-mea pe Statuia Libertății - știți, ea suferă de rău de înălțime", a glumit Horia Brenciu, la 49 de ani.

Iar surprizele nu s-au încheiat aici în această vacanță!

"Am adăugat și eu ceva în program! O întâlnire la Washington DC cu Jeremy Ragsdale, câștigătorul meu de anul trecut de la «X Factor», dar Alice nu știe nimic! Vorba aceea, surpriza la surpriză trage! Mai mult decât atât, m-am gândit să-i fac un cadou și lui Jeremy: să-l invit în turneul meu național din noiembrie, când voi aniversa 25 de ani de la prima emisiune televizată! Răspunsul lui îl voi afla curând. Ne-am dat întâlnire la Casa Albă!", a încheiat Horia Brenciu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7623 secunde