S-au întrecut în jigniri. Radu Mazăre a numit-o "haimana" pe Mihaela Rădulescu. Vezi reacția acesteia

474
S-au întrecut în jigniri. Radu Mazăre a numit-o

Articole recomandate

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a jignit-o pe Mihaela Rădulescu. El a spus la România TV că nu o va putea respecta niciodată pentru că l-a înșelat pe bunul lui prieten Elan Schwartzenberg. Mihaela Rădulescu i-a dat replica:




"În fața bărbaților fără caracter și fără o minimă educație e bine să nu ai reacții, ca femeie jignită. Riști să-ți iei și o flegmă sau un dos de palmă de la ei și e greu să-i explici unui copil că așa sunt prietenii lui tata.... sau că așa se poartă un bărbat....sau că așa vorbește un primar...Tot încerc să-i compun copilului meu o poveste frumoasă despre România, dar mă cam încurcă niște oameni care locuiesc în ea...", a declarat Mihaela Rădulescu, pentru România TV.


Reacția Mihaelei Rădulescu a venit după ce Radu Mazăre a declarat că aceasta i-a fost infidelă fostului soț, Elan Schwarzenberg.


"Fostul ei soț, Elan, este prietenul meu foarte bun. O femeie măritată, cu copil nu mi-am imaginat că poate să facă așa ceva. Am fost la ea în casă, mi-a făcut de mâncare. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul că se duce pe nu știu unde și se... cu altul, în ochii mei a căzut, e o haimana. O femeie care este tratată prințesă de către bărbatul ei și ea merge la măciuci cu altul este o haimana", a afirmat primarul orașului Constanța despre Mihaela Rădulescu, în cadrul unei emisiuni România TV, scrie rtv.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3653 secunde