S-au cunoscut pe Internet. Au avut șocul vieții lor când s-au văzut

234
S-au cunoscut pe Internet. Au avut șocul vieții lor când s-au văzut - 38371629302194d1fc8170251000-1382883601.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 57 de ani din orașul Muling, provincia Heilongjiang, China, a avut surpriza vieții lui în momentul în care a întâlnit femeia cu care corespondase o vreme pe Internet. Aceasta nu era alta decât soția fiului său, scrie realitatea.net.


Potrivit site-ului chinasmack.com, bărbatul, identificat sub numele de Wang, a decis să se întâlnească cu prietena sa virtuală după ce aceasta i-a trimis o fotografie în care, se pare, arăta foarte bine. Evident, poza trimisă era una a prietenei tinerei.


Atât Wang cât și nora sa au mințit în privința vieții lor private, susținând că sunt singuri. Cel mai nefericit om din toată povestea, fiul lui Wang, era însă cât se poate de real, ba chiar se afla la muncă, în timp ce cei doi avea o idilă pe Internet.


Întâlnirea a avut loc în cele din urmă și s-a sfârșit dezastruos. Wang a rămas cu gura căscată în momentul în care și-a văzut nora apărând. Pentru ca spectacolul să fie complet, la întâlnire a apărut și fiul, care aflase din întâmplare despre întâlnire și i-a surprins pe cei doi încă din primele momente. 


Nimeni nu a mai avut timp să explice încurcătura, astfel că fiul i-a luat pe amândoi la bătaie și totul s-a sfârșit cu intervenția poliției, completează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Diverse : Infidelitatea pe internet
Pagina a fost generata in 1.6588 secunde