Expoziție la Cercul Militar

Roma și Parisul, în tablourile lui Gheorghe Caraiman

952
Roma și Parisul, în tablourile lui Gheorghe Caraiman - dd17f824776acaba60131e5da0ef7547.jpg
La Careul Artelor "Amfora" din cadrul Cercului Militar Constanța poate fi vizitată sâmbătă, între orele 10 și 13, o expoziție de pictură realizată de Gheorghe Caraiman, cuprinzând câteva dintre cele mai importante repere culturale și turistice din Roma și Paris, capitale pe care artistul le-a vizitat în perioada 2009-2010.
Vizitatorii vor putea admira pe simezele sălii expoziționale de la primul etaj al Cercului Militar Atelierul lui Brâncuși, Domul Invalizilor, grădina Muzeului Rodin, Turnul Eiffel, Basilica San Paolo, Forumul Roman, Fântâna Trevi sau pasajul către Vila-Borghese, redate pe pânză de artist.
Gheorghe Caraiman este membru al Asociației Artiștilor Plastici "Amfora" din 1996, ajungând astăzi la cea de-a cincea expoziție personală. A urmat cursurile Școlii Populare de Arte din Constanța, la clasa prof. Mihai Vătămanu, începând să expună din 1981. A obținut premii în cadrul concursurilor la care a participat, având lucrări de pictură și sculptură în colecții particulare în Canada și Norvegia. Din 1998 și-a îndreptat atenția în special către iconografie, realizând lucrări pe sticlă, lemn, piatră și ouă încondeiate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Septembrie 2010
Stire din Cultură-Educație : Galeriile "Amfora" se desființează
Pagina a fost generata in 0.8125 secunde