Rod Stewart, după 23 de ani, din nou în România. Acces gratuit la concert!

1216
Rod Stewart, după 23 de ani, din nou în România. Acces gratuit la concert! - rod-1536076618.jpg

Articole de la același autor

Rod Stewart va concerta la Zilele Bucureștiului pe 23 septembrie, în Piața Constituției. Mult așteptatul concert va fi deschis de trupa VUNK și face parte dintr-un festival de trei zile organizat de Primăria Capitalei, alături de HURTS, Gheorghe Zamfir și show-ul de 3D videomapping iMapp Bucharest.

Rod Stewart va concerta pentru prima dată după 23 de ani în România, încheind evenimentele dedicate aniversării a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului și celebrării Centenarului Marii Uniri.

În cariera sa de peste 50 de ani, artistul a acumulat vânzări din peste 200 de milioane de albume și single-uri și a câștigat comunități de fani din întreaga lume. În anul 2016, acesta a primit titlul onorific de Cavaler din partea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a pentru contribuțiile sale în muzică și pentru actele caritabile.

În deschiderea concertului, va urca pe scenă trupa Vunk, una din cele mai îndrăgite formații de pop-rock din România, recunoscută pentru sunetul unic, story-telling și energie, cu hituri precum "Pleacă", "Așa și" sau "1000".

Conform infomusic.ro, accesul la eveniment este liber, începând de la ora 17.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7065 secunde