Rețeta fericirii în cuplu. Simplă și la obiect

290
1
Rețeta fericirii în cuplu. Simplă și la obiect - fericireincuplu-1497355572.jpg
Nu există cuplu perfect, dar asta nu ne împiedică să facem tot posibilul să avem o relație plină de iubire și armonioasă. Iată care sunt regulile unei relații fericite, scrie cosmopolitan.ro

Nu vă uitați în curtea vecinilor

"Vai, ce mult se iubesc ei doi, sunt adorabili" puteți să spuneți astăzi despre un cuplu și mâine se despart cu mare scandal. Nu vă mai ghidați după aparențe și, cel mai important, nu comparați relația voastră cu altele. Și ce dacă alții pozează în "cuplul ideal", el îi face cadouri scumpe, ea nu face un pas fără știrea lui, dacă toate acestea sunt doar "de impresie".

Fiți voi înșivă, trăiți povestea voastră de dragoste după cum simțiți, fără să invidiați pe alții. Nu știți ce se poate ascunde în spatele zâmbetelor acelea.

Nu mai gândiți negativ

Știți vorba aceea, "niciodată nu spune niciodată"? Nu mai puneți o etichetă înainte să cunoașteți pe cineva și mai ales nu spuneți că relația voastră este imposibilă, sunt prea multe obstacole. Dacă este dragoste, aveți cele mai mari șanse de a forma un cuplu fericit în ciuda diferențelor dintre voi doi și în ciuda opiniilor altora.

Nu mergeți la culcare fără să rezolvați problemele

După cum spuneam, nu există rețeta fericirii, fiecare cuplu trebuie să găsească drumul lui. De aceea trebuie să fiți mereu pe aceeași lungime de undă, să fiți sinceri și, mai ales, deschiși la comunicare. Dacă nu veți rezolva problemele la timp, ele se vor aduna și se vor agrava, rezultând probleme mai mari. Așadar, literalmente, nu mergeți la culcare supărați unul pe celălalt deoarece vă veți trezi la fel sau poate mai supărați.

Comentează știrea

Anna
16 iulie 2017
Cum m-am întors pe iubitul meu ex

Eu sunt Lexie și sunt atât de bucuros să las lumea să știe succesul să-mi ascundă relația. Secretul este Dr.Akpada și prin ajutorul lui am reușit să-mi iau iubitul în 48 de ore și de atunci relația noastră a fost perfectă. Cea mai bună modalitate de a vă reîntoarce relația este în contact cu Dr.Akpada ([email protected]) Și în 48 de ore veți fi bucuroși să-l contactați

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6787 secunde