Reduceri la cumpărarea în avans a biletelor de tren

342
Reduceri la cumpărarea în avans a biletelor de tren - tren-1373467689.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care circulă cu trenul pot beneficia de o reducere mai mare la cumpărarea în avans a biletelor de tren. Mai exact, la cumpărarea biletului înainte cu cel puțin 21 de zile față de data efectuării călătoriei, reducerea este 25%, la cumpărarea cu cel puțin 11 zile, reducerea este 18%, iar la cumpărarea cu cel puțin 6 zile, reducerea este 10%, anunță CFR Călători. 




Potrivit reprezentanților companiei, procentul de reducere se acordă pentru biletul cu preț întreg și pentru biletul de copil, și se aplică la prețul biletului de călătorie și la suplimentul de tren, în funcție de perioada de anticipație a procurării biletului. Tariful de rezervare a locului și tariful de supliment de pat / cușetă se achită integral. 


"Prin serviciul Cumpără Bilete CFR online, la această reducere de 10% - 25% oferită la cumpărarea cu anticipație, se mai adaugă și un discount de 5%", au explicat reprezentanții CFR. Potrivit acestora, avantajul celor care folosesc aplicația este că nu au nevoie decât de o conexiune la internet, fără să fie necesară printarea biletului - identificarea în tren are loc pe baza unui act de identitate, a ID-ului de bilet primit în varianta electronică pe e-mail și a cardului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Să ne răcorim cu o înghețată
Pagina a fost generata in 1.4979 secunde