"Rățușca cea urâtă" se joacă la Pavilionul Expozițional

273

Articole de la același autor

Cu ocazia ediției de anul acesta a Sărbătorii Recoltei și Vinului Dobrogean, echipa Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare", în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, își așteaptă spectatorii la Pavilionul Expozițional. Aici, actorii vor susține duminică, 16 septembrie, începând cu ora 11.00, spectacolul "Rățușca cea urâtă".

Piesa este o adaptare după Hans Christian Andersen, regia, scenariul și scenografia stând sub bagheta regizorului Valentin Dobrescu.

Muzica este coordonată de compozitorul Radu Alin Macovei Moraru. Spectacolul durează aproximativ o oră și poate fi vizionat de toți copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani, ei având ocazia să îi revadă pe scenă pe Rovena Paraschivoi, Lică Gherghilescu, Claudia Zaharia, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.

Astfel, într-un peisaj domestic, plin de candoare, pe o muzică veselă și antrenantă, alături de păsări de curte (găinușe, rățuște, gâște și gâscani, un curcan, un cocoș buclucaș), motanul "cosmopolit" Timotei, dulăii cei fioroși, micii spectatori vor descoperi o poveste caldă, dar, în același timp, moralizatoare, înțelegând că ar trebui să fie mai toleranți și că uneori aparențele pot înșela.

Accesul la spectacol este gratuit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2952 secunde