Mai multe ştiri online:

"Rățușca cea urâtă" se joacă la Pavilionul Expozițional

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Cu ocazia ediției de anul acesta a Sărbătorii Recoltei și Vinului Dobrogean, echipa Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare”, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, își așteaptă spectatorii la Pavilionul Expozițional. Aici, actorii vor susține duminică, 16 septembrie, începând cu ora 11.00, spectacolul „Rățușca cea urâtă”.

Piesa este o adaptare după Hans Christian Andersen, regia, scenariul și scenografia stând sub bagheta regizorului Valentin Dobrescu.

Muzica este coordonată de compozitorul Radu Alin Macovei Moraru. Spectacolul durează aproximativ o oră și poate fi vizionat de toți copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani, ei având ocazia să îi revadă pe scenă pe Rovena Paraschivoi, Lică Gherghilescu, Claudia Zaharia, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.

Astfel, într-un peisaj domestic, plin de candoare, pe o muzică veselă și antrenantă, alături de păsări de curte (găinușe, rățuște, gâște și gâscani, un curcan, un cocoș buclucaș), motanul „cosmopolit” Timotei, dulăii cei fioroși, micii spectatori vor descoperi o poveste caldă, dar, în același timp, moralizatoare, înțelegând că ar trebui să fie mai toleranți și că uneori aparențele pot înșela.

Accesul la spectacol este gratuit. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6986 secunde